Τραυματισμένος φοιτητής στο ΑΠΘ

Επεισόδια ΑΠΘ- Προσωρινή απώλεια ακοής φοιτητή μετά από τραυματισμό- Καταγγελίες για βίαιη επίθεση των ΜΑΤ

Προσωρινή απώλεια της ακοής από το ένα αυτί διέγνωσαν οι γιατροί του Ιπποκρατείου στον φοιτητή που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι μετά την επίθεση των ΜΑΤ. Σύμφωνα με δήλωση του Δημήτρη Πλακογιάννη, δικηγόρου του ΔΣΘ και μέλους της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης στο Κόκκινο, ο φοιτητής έχει υποστεί κάκωση στο πρόσωπο από κλωτσιά και έχασε προσωρινά την ακοή του λόγω κρότου λάμψης που έπεσε κοντά στο δεξί του αυτί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μερική απώλεια ακοής που είναι παροδικήωστόσο, όπως ανέφερε, ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για όση ώρα συνέβαινε. Επιπλέον ο φοιτητής αντιμετωπίζει προβλήματα στη γνάθο του λόγω του χτυπήματος.

Ο φοιτητής τραυματίστηκε πιθανόν από χειροβομβίδα κρότου λάμψης όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους φοιτητές που διαδήλωναν κατά της συνεχούς αστυνομικής παρουσίας μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Αστυνομικός εκτόξευσε χειροβομβίδα κρότου λάμψης σε ευθεία βολή εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου τραυματίζοντας σοβαρά φοιτητή στο κεφάλι.
Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει νεκρό στο Πανεπιστήμιο. Η ευθύνη και για αυτή την εγκληματική ενέργεια όπως και για όλες τις προηγούμενες, βαραίνει την κυβέρνηση της βιας και της τρομοκρατίας.
Μάθετε κ. Μητσοτάκη πως οι εποχές του «Κράτους της Δεξιάς» και της χωροφυλακής πέρασαν και δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψουν.
Δε θα ανεχτούμε άλλο τους ένοπλους τραμπούκους σας μέσα στα πανεπιστήμια.
Θα αντισταθούμε για το δίκαιο και τη δημοκρατία.
Δεν θα επιτρέψουμε να θρηνήσουμε άλλα θύματα αστυνομικής καταστολής.
Καλούμε όλους και όλες σε πορεία στις 19:00 στην Καμάρα.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Νέος κύκλος επεισοδίων στο ΑΠΘ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως