{ Τελευταία νέα }

Eπεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Βούτση


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Eπεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του ΒούτσηBουλευτές της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να «κάνουν ντου» στο γραφείο τη στιγμή που βρισκόταν εκεί ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νικολά Ντιμιτρόφ.

 
O Ηλίας Κασιδιάρης, κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο στα χέρια και βιντεοσκοπώντας, έφτασε έξω από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, διαμαρτυρόμενος ότι ο κ. Βούτσης δεν είχε ενημερώσει τα κόμματα γι αυτή τη συνάντηση, καθώς και για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τη Φρουρά της Βουλής.
Αρχισε να φωνάζει ότι η «Μακεδονία είναι ελληνική» και στη συνεχεία απευθυνόμενος στους άνδρες της φρουράς που του εμπόδιζαν την είσοδο, σχολίασε «Εγώ θα κάτσω εδώ και θα φωνάζω Μακεδονία is Greek για να με ακούει ο Σκοπιανός».
 
Ο κ. Βούτσης σχολίασε ότι ηΣυμφωνία των Πρεσπών ήταν μια μεγάλη διεθνής εκκρεμότητα, η οποία έκλεισε μέσα από μία ευρύτερη πλειοψηφία ανοχής που διαμορφώθηκε.
Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, τόνισε ότι οι δύο κυβερνήσεις «βρέθηκαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας».
Τόσο ο κ. Βούτσης όσο και ο κ. Ντιμιτρόφ εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη γειτονική χώρα θα επιταχύνει και θα ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία των δύο χώρων.

 

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___