Επίδειξη Κυκλικής Μόδας στον Πολυχώρο WE

Tο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ Νικήτης, στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ (Μ.Ν.Α.Ε), σε συνεργασία με το 2ο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(Ε. Ε. Ε. ΕΚ) Πυλαίας Χορτιάτη και το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ε.Α.Ε Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επίδειξη μόδας με θέμα την ¨Κυκλική Μόδα¨ με ανακυκλωμένα και ανακατασκευασμένα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ που μεταποιήθηκαν από μαθητές και μαθήτριες, κατόπιν συλλογής τους από τους ίδιους.

Το σχέδιο δράσης  ονομάζεται «Συνταγές Συνύπαρξης» γιατί είναι η προσπάθεια των τριών σχολείων να προβληματιστούν μαθητές και μαθήτριες με διαφορετικές ικανότητες και εμπειρίες για τις περιβαλλοντικές συνέπειες της γρήγορης μόδας, να συνεργαστούν και να αποδεχθούν τη διαφορετικότητα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και bazaar με ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ εξ ολοκλήρου από μεταποιήσεις των συλλεχθέντων υλικών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο We, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη, στις 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00 π. μ.

  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως