Eπιδόρπιο γιαουρτιού από…φάβα

Ένα επιδόρπιο τύπου γιαουρτιού που δεν είναι φτιαγμένο από γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά από…φάβα, με την επιφάνεια του μάλιστα να αφορά σε μια καινοτόμα εδώδιμη μεμβράνη πρωτεϊνικής προέλευσης, στην οποία έχει εγκλωβιστεί εκχύλισμα από φασκόμηλο, συστήνει για πρώτη φορά στους επισκέπτες της ΔΕΘ 2023  η ομάδα της Ερευνητικής Υποδομής «FOODBIOMES». Αυτό επισημαίνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Eπιδόρπιο γιαουρτιού από…φάβα.