Γιατρός με ιατρικά ακουστικά

Επικαιροποίηση δικαιολογητικών για τα Δημοτικά Ιατρεία

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί τα Δημοτικά Ιατρεία στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με κωδικό πράξης/ΟΠΣ 5041766.

Τα Δημοτικά Ιατρεία αποτελούν μια ανοικτή δομή άμεσης πρόσβασης με σκοπό την πρόληψη και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας πολιτών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές τάξεις.

Η δομή στεγάζεται επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 και Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία, λειτουργεί καθημερινά και οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους, ανασφάλιστους, Δημότες ή Κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Καλούνται όλοι οι δικαιούχοι να επικαιροποιήσουν τα δικαιολογητικά τους για την ανανέωση της εγγραφής τους, από 17/11/2022 έως 31/01/2023.


Σας ενδιαφέρει: Οι ειδικοί σας απαντούν – συμβουλές και λύσεις


 

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  • Τελευταία τρίμηνη θεώρηση της Κάρτα ανεργίας σε ισχύ.
  • Βεβαίωση κατοικίας (φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ,ΟΤΕ, κινητή τηλεφωνία ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή υπεύθυνη δήλωση φιλοξενίας θεωρημένη από τα ΚΕΠ για το γνήσιο υπογραφής και φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ,ΟΤΕ, κ.λ.π. του ατόμου που φιλοξενεί τον αιτούντα).
  • Εκκαθαριστικό εφορίας Ε9 του τρέχοντος έτους.
  • Αποδεικτικό έγκρισης της αίτησης ένταξης στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ) σε ισχύ.

Τα δικαιολογητικά παραλαμβάνονται στην οδό Μοναστηριού 53-55 (3ος όροφος) και Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 έως 13:00.


 

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο γρίπης: Τέλος η συνταγογράφηση