Η Ματίνα Παγώνη

Επικό σκηνικό με Παγώνη και κόλυβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οταν η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, θέλησε να κεράσει κόλυβα τη Ματίνα Παγώνη για το καλωσόρισμα, η ίδια φανερά εκνευρισμένη, όχι μόνο πέταξε τα κόλυβα που της έφεραν αλλά ήταν έτοιμη να σηκωθεί να φύγει!

Ο διάλογος που είχε με την Ανθή Βούλγαρη:

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.
Μ.Π. Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.
Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.
Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;
Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.
Μ.Π. Φάτε το εσείς!

Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου με την Ανθή Βούλγαρη να δημοσιεύει τη συνέχεια με story στο Instagram. “Σήκω και φύγε γιατί θα σε ξεμαλλιάσω, μόνο αυτό έχω να σου πω. Είμαι προληπτική, δεν το καταλαβαίνεις;” φαίνεται να της λέει η Ματίνα Παγώνη.

“Για να ξορκίσουμε το κακό” συνεχίζει η δημοσιογράφος με την Ματίνα Παγώνη να της απαντά σε υψηλό τόνο “το κακό είσαι εσύ”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως