Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη, Κωνσταντίνου Καρπούζη στην Κίνηση Πολιτών για Ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη, Κωνσταντίνου Καρπούζη στην Κίνηση Πολιτών για Ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη, Κωνσταντίνου Καρπούζη, στην Κίνηση Πολιτών για Ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου.
Ο  υποψήφιος  δήμαρχος Κωνσταντίνος Καρπούζης, συνοδευόμενος από  υποψήφιους  δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε στις 23/2/2019 την  Κίνηση  Πολιτών για την  Ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου στην Πυλαία.
Τον υποψήφιο  δήμαρχο (που είναι  και αναπληρωματικό  μέλος του συλλόγου) υποδέχτηκαν η Πρόεδρος  καθώς  και  τα άλλα μέλη του συλλόγου.
Σε φιλικό  κλίμα  διαπιστώθηκε  η καλή  συνεργασία  του συλλόγου με  τον νεαρό  υποψήφιο  που  είναι  αρωγός στην προσπάθειά τους.
Η Πρόεδρος  τόνισε  ότι έχουν γίνει  βήματα  εμπρός  αλλά η κατάσταση έχει μείνει  στάσιμη. Η εύρεση  χώρου  προς εκμίσθωση  για τη δημιουργία  του Μουσείου  έχει ευδοκιμήσει  και  αναμένεται προεκλογικά  να οριστικοποιηθεί.
Ο υποψήφιος δήμαρχος  δήλωσε ότι θα συνεχίσει το καλό κλίμα και θα το προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα ώστε να  ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και  να γίνει το  Μουσείο μας. Φυσικά δεν θα σταθεί μόνο εκεί, θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμα για την Ιστορία και την Παράδοση του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Τέλος  με τον  πρώην δήμαρχο συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης της Παραλίας της Πυλαίας.  Σκοπός είναι η δημιουργία τουριστικού λιμένα που να ανήκει όσον  τον δυνατόν περισσότερο  στους δημότες  μας.

 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως