Επίσκεψη του πρέσβη των ΗΑΕ, Σουλεϊμάν Αλμαζρούεϊ στον ΟΛΘ

Τον ΟΛΘ επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλεϊμάν Αλμαζρούεϊ, και συναντήθηκε με τον εκτελεστικό πρόεδρο Δ.Σ. & διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνο Λιάγκο, τον γενικό διευθυντή επενδύσεων Αρτούρ Νταβιντιάν και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρέσβης και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το παρόν και το μέλλον του Λιμένα της Θεσσαλονίκης, μέσα από το εντυπωσιακό τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν διεξοδικά από τον κ. Λιάγκο για την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού Πλάνου, τη στρατηγική επέκτασης της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα και την αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναβάθμιση του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην πρώτη κατηγορία του ευρωπαϊκού χάρτη τακτικών γραμμών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, με την έναρξη νέου, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών, εβδομαδιαίου δρομολογίου πλοίου εμπορευματοκιβωτίων που συνδέει άμεσα τη Θεσσαλονίκη με τα μεγαλύτερα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης και σημαντικά λιμάνια της Μεσογείου, φέρνοντας την εφοδιαστική αλυσίδα της ευρύτερης περιοχής στη νέα εποχή.


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως