Site icon Cityportal.gr

Επιστρέφει ο Tobey Maguire ως Spider-Man;

Tobey Maguire-Spiderman

Κάποια χρόνια πριν ο Andrew Garfield και ο Tom Holland φορέσουν την μυστήρια στολή του φωτορεπόρτερ Peter Parker, υπήρχε ο Tobey Maguire ως Spider-Man.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Maguire πρωταγωνίστησε σε 3 ταινίες της Sony (“Spider-Man” το 2002, “Spider-Man 2” το 2004 και “Spider-Man 3” το 2007), πριν παραδώσει την σκυτάλη στον Garfield, την στιγμή που υπήρχαν σοβαρά σχέδια από την παραγωγή για την δημιουργία του “Spider-Man 4”.

Στην πραγματικότητα, δαπανήθηκαν χρόνια προσπαθώντας να πραγματοποιηθεί το “Spider-Man 4” για μια ημερομηνία κυκλοφορίας το 2011, αλλά αντ ‘αυτού, η ταινία ακυρώθηκε το 2010 και μια επανεκκίνηση του συγκεκριμένου υπερ-ήρωα με τον Andrew Garfield προβλήθηκε στις κινηματογραφικές οθόνες. Αν και το “Spider-Man 4” μπήκε σε ανοιχτό συρτάρι, (καθώς είχε γίνει πολλή δουλειά με το κόνσεπτ που οι θαυμαστές παρέμειναν περίεργοι για το τι θα μπορούσε να ήταν),μια δεκαετία αργότερα η συζήτηση δεν έχει σταματήσει.

Σύμφωνα με αξιόπιστη εσωτερική πηγή για το Giant Freakin Robot, τώρα η Sony επανεξετάζει την ιδέα του “Spider-Man 4” με βασικό πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire.

Φυσικά σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο τα πράγματα είναι ρευστά, ωστόσο βρίσκεται υπό συζήτηση μία εκδοχή το “Spider-Man 4” να έχει μορφή κινουμένων σχεδίων (όπως το “Spider-Man: Into the Spider-Verse” του 2018) και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το “Spider-Man 3”,  δηλαδή τον Tobey Maguire να ζητά από την Kirsten Dunst έναν χορό.

Τα ερωτήματα πολλά, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση του Maguire στο “Spider-Man: No Way Home“. Θα αποκάλυπτε ένα νέο Spider-Man 4 περισσότερα για τον “πρώτο” Peter Parker; Ο σκηνοθέτης-παραγωγός-ηθοποιός Sam Raimi θα βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι αυτής της νέας ταινίας; Ή μήπως θα απολαύσουμε τελικά μία live action ταινία και όχι κινούμενα σχέδια;

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Exit mobile version