Επίθεση αντιεξουσιαστών κατά βουλευτή της ΝΔ- Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου

H Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της καταδίκασε την επίθεση από αντιεξουσιαστές που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που είχε οργανώσει το πολιτικό της γραφείο.

Η  ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ

«Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που οργάνωσε το πολιτικό της γραφείο με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών επιθέσεων σε βουλευτές και στελέχη μας και επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η δήθεν “αλληλεγγύη” των θρασύδειλων τραμπούκων δεν λογαριάζει ούτε θεμελιώδεις πράξεις πραγματικής αλληλεγγύης όπως η αιμοδοσία, και δεύτερον ότι η τοξική ρητορική που μεθοδικά εισάγουν στον δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του στοχεύει αποκλειστικά στο να υποδαυλίσει κοινωνικές εντάσεις.

Ο προπηλακισμός ανθρώπων που περίμεναν να δώσουν αίμα για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι το ύστατο κατάντημα ενός χώρου που βάζει τις ιδεοληψίες του πάνω από την ανθρώπινη αξία. Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει την υπόσχεση να ενώσει όλους τους Έλληνες. Και σε αυτή τη δέσμευση μένουμε προσηλωμένοι καλώντας και τα υπόλοιπα κόμματα να προσέλθουν στην ίδια κατεύθυνση».

Διαβάστε επίσης-Εκατέρωθεν πυρά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον τραυματισμό του αστυνομικού