Επίθεση με βιτριόλι - Λύτρας: Σε 5,5 - 6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα είναι ελεύθερη

«Σε 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, για την καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ωστόσο, για την πρόταση του Εισαγγελέα.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε η Έφη Κακαράντζουλα να κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο.

«Η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, 20 Μαΐου στις 09:55, άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού», είπε.

Η Έφη Κακαράντζουλα αποχώρησε όταν άρχισε την αγόρευσή του ο Εισαγγελέας και αυτό συνέβη, όπως είπε ο κύριος Λύτρας, για δυο λόγους: από τη μία ήταν η αντίδραση εκνευρισμού της και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», είπε.

Σχετικά με την ποινή για το αδίκημά της, ο κύριος Λύτρας είπε ότι «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», είπε.

Η 37χρονη κατηγορούμενη είπε ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελέας για την Έφη Κακαράντζουλα: Κίνητρα ποταπά, ηθική μικρότητα, ανθρωποκτόνος εγωισμός

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως