Στάθης Παναγιωτόπουλος

Έρχονται τέσσερις νέες καταγγελίες για τον Παναγιωτόπουλο

Μετά την είδηση, πως μία γνωστή Αθηναία δημοσιογράφος αναγνώρισε τον εαυτό της στο υλικό από προσωπικές στιγμές που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, έρχονται τέσσερις νέες καταγγελίες για τον γνωστό παρουσιαστή.

Οι τέσσερις γυναίκες καταγγέλλουν ότι αναγνώρισαν σε ροζ βίντεο τον εαυτό τους, που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο πρώην σύντροφός τους Στάθης Παναγιωτόπουλος χωρίς τη συγκατάθεσή τους.


Διαβάστε σχετικά: Σ. Παναγιωτόπουλος: Αθηναία δημοσιογράφος είδε «ροζ βίντεο» και με τον εαυτό της


Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος, αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, σκεπτόμενες πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1 οι κυρίες των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στο Πρωινό και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα. «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκε νέο «ροζ» βίντεο