Εργασία από το σπίτι: Ζητείται αρθρογράφος - συντάκτης ηλικίας άνω των 30 ετών, για μόνιμη συνεργασία

Εργασία από το σπίτι: Ζητείται αρθρογράφος - συντάκτης ηλικίας άνω των 30 ετών, για μόνιμη συνεργασία

Εάν σας ενδιαφέρει η επικαιρότητα, επιθυμείτε να έχετε ένα ευέλικτο εξατομικευμένο ωράριο, θέλετε να βγάζετε μερικά έξτρα χρήματα και να εργάζεστε από το σπίτι, τότε ίσως είστε ο άνθρωπος που αναζητάμε για να συνεργαστούμε.
 
Η εργασία
Η εργασία αφορά τη παρακολούθηση της επικαιρότητας και η καταχώρηση – ενημέρωση με ειδήσεις και θέματα γενικού ή ειδικού περιεχομένου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Cityportal.gr και στα social media.  Δεν μας ενδιαφέρει πού μένετε, σε ποια πόλη ή περιοχή. Μπορείτε να βρίσκεστε και να εργάζεστε από οπουδήποτε, αρκεί να έχετε καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που παράγετε και όχι οι ώρες που αφιερώνετε. Αποκλειστικό μας κριτήριο να αγαπάτε αυτό που θα κάνετε. 
 
Προφίλ συνεργάτη 
Ηλικία άνω των 30 ετών. Ανεξαρτήτως φύλου, εμφάνισης, θέλουμε να συνεργαστούμε με κάποιον-α που ενδιαφέρεται και παρακολουθεί καθημερινά μέσω διαδικτύου την επικαιρότητα. Προϋπηρεσία σε ειδησεογραφικά websites επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Απαιτείται άριστος χειρισμός του γραπτού λόγου, ορθογραφία, δίψα για συνεχή ενημέρωση, γνώση της αγγλικής γλώσσας, γρήγορη δακτυλογράφηση και πολύ καλή χρήση βασικών προγραμμάτων του υπολογιστή.
 
Μόνιμη συνεργασία
Το άτομο με το οποίο θα συμφωνήσουμε, θα εκπαιδευτεί και θα έχει όση βοήθεια και για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να προσαρμοστεί.  Ενδιαφερόμαστε για ένα άτομο εργατικό, με ευγένεια, ήθος, φιλοτιμία, αξιοπιστία, για να μπορούμε να έχουμε μια αρμονική και μόνιμη συνεργασία. Δεν είναι απαραίτητο αλλά εάν ο υποψήφιος συνεργάτης διαθέτει και επικοινωνιακά χαρίσματα +  γνώσεις marketing θα υπάρχει έξτρα αμοιβή και παροχές.
 
Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος
Παρακαλώ να μην στείλετε ένα τυπικό βιογραφικό. Θέλουμε να ετοιμάσετε ένα κείμενο έως 400 λέξεις στο οποίο να παρουσιάζετε τον εαυτό σας, τις γνώσεις, την επαγγελματική σας εμπειρία, τα ενδιαφέροντα και τους λόγους που σας ενδιαφέρει αυτή η συνεργασία. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε τις διευθύνσεις από τα profile σας στα social media.
 
Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος με email προς spirosavidis@gmail.com