Εργασία από το σπίτι: Ζητείται δημοσιογράφος ηλικίας άνω των 30 ετών, για μόνιμη συνεργασία

Εργασία από το σπίτι: Ζητείται δημοσιογράφος ηλικίας άνω των 30 ετών, για μόνιμη συνεργασία

Εάν σας ενδιαφέρει η επικαιρότητα, επιθυμείτε να έχετε ένα ευέλικτο εξατομικευμένο ωράριο, θέλετε να βγάζετε μερικά έξτρα χρήματα και να εργάζεστε από το σπίτι, τότε ίσως είστε ο άνθρωπος που αναζητάμε για να συνεργαστούμε.
 
► Η θέση εργασίας
Η εργασία αφορά την παρακολούθηση της ροής των ειδήσεων και της επικαιρότητας (πολιτική, κοινωνία, τοπικά νέα, οικονομία, lifestyle, τηλεόραση) σύνταξη και επεξεργασία άρθρων (κείμενο, επιλογή φωτογραφίας, επιμέλεια) και ανέβασμα στην πλατφόρμα του Cityportal.gr και στα social media. 
 
► Προφίλ συνεργάτη 
Ηλικία άνω των 30 ετών. Ανεξαρτήτως φύλου, εμφάνισης, θέλουμε να συνεργαστούμε με κάποιον-α που ενδιαφέρεται και παρακολουθεί καθημερινά μέσω διαδικτύου την επικαιρότητα. Απαιτείται άριστος χειρισμός του γραπτού λόγου, ορθογραφία, δίψα για συνεχή ενημέρωση, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, γρήγορη δακτυλογράφηση και πολύ καλή χρήση βασικών προγραμμάτων του υπολογιστή.

► Προσοχή απαραίτητα ζητάμε

Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη σε ροή ειδησεογραφικού website. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει δυνατότητα ευελιξίας στο καθημερινό ωράριο (γιορτές και Σαββατοκύριακο) σε διαφορετικές βάρδιες, αναλόγως των αναγκών που προκύπτουν. Η εργασία θα συνεχισθεί απο το σπίτι και μετά τη λήξη των lockdown
 
Μόνιμη συνεργασία
Το άτομο με το οποίο θα συμφωνήσουμε, θα εκπαιδευτεί και θα έχει όση βοήθεια και για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να προσαρμοστεί.  Ενδιαφερόμαστε για έναν συνεργάτη εργατικό, με ευγένεια, ήθος, φιλοτιμία, αξιοπιστία, για να μπορούμε να έχουμε μια αρμονική και μόνιμη συνεργασία. Δεν μας ενδιαφέρει πού μένετε, σε ποια πόλη ή περιοχή. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που παράγετε και όχι οι ώρες που αφιερώνετε. 
 
► Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος
Παρακαλώ να μην στείλετε ένα τυπικό βιογραφικό. Θέλουμε παράλληλα να ετοιμάσετε και ένα συνοδευτικό κείμενο έως 400 λέξεις στο οποίο να παρουσιάζετε τον εαυτό σας, τις γνώσεις, την επαγγελματική σας εμπειρία, τα ενδιαφέροντα και τους λόγους που σας ενδιαφέρει αυτή η συνεργασία. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε τις διευθύνσεις από τα profile σας στα social media.
 
Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος και του βιογραφικού
με email προς spirosavidis@gmail.com

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως