Ασφαλτόστρωση

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών- κύκλωμα Κασσάνδρας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας (στον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 24 Μαΐου έως και την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας) από τη Χ.Θ. 5+200 έως τη Χ.Θ. 5+500 (γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 24 Μαΐου έως και την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ήλιου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως