Ασφαλτόστρωση

Eργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μαιάνδρου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη (04/01/2023) και την Πέμπτη (05/01/2023), από το Τμήμα Οδοποιίας – Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας & Πολ. Προστασίας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μαιάνδρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (κυκλικός κόμβος Μαιάνδρου) έως την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, τμηματικά σε δύο ημέρες, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 18:00΄ έκαστης ημέρας.

Ειδικότερα:

1. Την Τετάρτη (04/01/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μαιάνδρου, από την οδό 25ης Μαρτίου έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσ/νικης (κυκλικός κόμβος Μαιάνδρου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης προς τον Εύοσμο και αντιστρόφως, θα διεξάγεται με την ύπαρξη κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης, μέσω των κυκλικών κόμβων Μακρυγιάννη και Ιθάκης της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσ/νικης, των οδών Αθ. Διάκου (ύψος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ), Ευτέρπης (ύψος LIDL) και των οδών Σαμοθράκης και Ξανθίππης (ύψος έναντι LIDL).
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της ζώνης των εργασιών επί της οδού Μαιάνδρου, θα διεξάγεται διαμέσου της οδού 25ης Μαρτίου (για την ευθεία κίνηση) και των γύρω δρόμων της περιοχής.

2. Την Πέμπτη (05/01/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μαιάνδρου, από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την οδό 25ης Μαρτίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την ύπαρξη κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης και σημαιοφόρων, μέσω των οδών 25ης Μαρτίου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Μεσολογγίου, Κασσάνδρου, Εφέσσου και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως