Εργασίες κοπής πρασίνου σε κεντρικές οδούς Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής

Εργασίες κοπής πρασίνου θα υλοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Κυκλώματος Κασσάνδρας και της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Αρναίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν: επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από το Νέο Ρύσιο έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας – Κασσάνδρας, επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Κυκλώματος Κασσάνδρας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας – Κασσάνδρας έως τον Κυκλικό Κόμβο Κασσανδρείας και επί της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Αρναίας από τα όρια του νομού Χαλκιδικής έως τον επαρχιακό δρόμο Αγ. Προδρόμου – Αρναίας – Παλαιοχωρίου.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά. Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως και την 31η Οκτωβρίου 2021, κατά τις ώρες από τις 7.00’ το πρωί έως τις 15.00’ και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως