Κοπή πρασίνου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών και στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αρναίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας και στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες αφορούν κοπή πρασίνου επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, ως εξής:

-επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας, από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

-επί της Εθνικής οδού 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, από τα όρια του νομού Χαλκιδικής έως τον Άγιο Πρόδρομο – Αρναία – Παλαιοχώρι, από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης τις 7.00 το πρωί, ενώ δε θα εκτελεσθούν εργασίες την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 .

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις μελών κυκλώματος που διακινούσε μετανάστες με κλεμμένα αυτοκίνητα