Εργασίες συντήρησης στα συντριβάνια της Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στα συντριβάνια της Θεσσαλονίκης

Τη συντήρηση της καλής λειτουργίας και εικόνας των 45 σιντριβανιών του κεντρικού δήμου της Θεσσαλονίκης θα αναλάβει για την περίοδο έως το 2019 η εταιρεία που θα επιλεχθεί -στο πλαίσιο διαγωνισμού- για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Διετείς Εργασίες Συντήρησης Υδραυλικών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Σιντριβανιών Δήμου Θεσσαλονίκης».
 
Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο ανάδοχος θα εκτελεί εργασίες καθαρισμού, αφαλάτωσης, χλωρίωσης, ελέγχου, ρύθμισης και επισκευής ολόκληρου του ηλεκτρομηχανολογικού-ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των ηλεκτρολογικών, καθώς και των υδραυλικών εγκαταστάσεων.
 
Η παροχή της σχετικής υπηρεσίας εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο χτες το βράδυ, στη διάρκεια της 6ης τακτικής συνεδρίασης. Το έργο συμπεριλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2017, με προϋπολογισμό περίπου 489.000 ευρώ.
 
Υπενθυμίζεται πως ήδη από τον Οκτώβριο του 2016, έχουν επισκευαστεί και λειτουργούν τα 42 από τα 45 σιντριβάνια που βρίσκονται σε όλες τις δημοτικές κοινότητες και κοσμούν τη δημόσια εικόνα της Θεσσαλονίκης._
 
ΑΠΕ -ΜΠΕ