Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής - Κλείνει λωρίδα κυκλοφορίας

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 12 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στα εξής σημεία:

Α) Από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου του αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” έως τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου Πολυγύρου (Πράσινα Φανάρια), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 12 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Β) Από τον ισόπεδο κόμβο Κ13 – διασταύρωση Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης με την Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας (ώρες 21.00-6.00), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, με πλήρη αποκλεισμό κάθε φορά της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως