περιστέρι που πετά πάνω από ένα χέρι σε έναν φανταστικό ουρανό

Εργαστήριο: Κάποιος να με προσέχει

Κουμπί Coffee & Crafts: Ο πιο πιστός μου σύντροφος, ο εαυτός μου. Τέσσερις συναντήσεις για να ανακαλύψουμε τη δύναμη του “δημιουργικού” – και όχι μόνο – εαυτού μας και να εμπιστευτούμε τη δυναμική της ομάδας.

Με την ευγενική συνέργεια της Εύης Μαυροπούλου ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας και την Ανθή Χρυσοπούλου, μουσειοπαιδαγωγό-εικαστικό- χειροτέχνη.

Με την Εύη γνωριστήκαμε στα ακαδημαϊκά έδρανα. “Κολλήσαμε” από την αρχή και συμ-πορευόμαστε ως σήμερα. Η Εύη έμεινε πιστή στην αρχική μας επιλογή, την ψυχολογία, και έχει φτάσει σήμερα να είναι μια έμπειρη επαγγελματίας, πολύπλευρα καταρτισμένη. Εγώ αφού τσαλαβούτησα σε διάφορα πεδία, κατάλαβα πως δεν μπορούσα να είμαι πλήρης χωρίς τη σταθερή ενασχόληση με την τέχνη και κατέληξα να συνδυάσω όλες μου τις αγάπες στο Κουμπί.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σχεδιάζοντας ένα εργαστήριο όπου η ψυχολογία και η τέχνη συναντιούνται σε αυτό που ακράδαντα πιστεύουμε πως υπάρχει σε όλους μας, το “δημιουργικό εαυτό” με την ουσιαστική και ευρεία έννοια του όρου και στο πώς αυτός μας ενισχύει σε αυτό που ονομάζουμε ψυχική ανθεκτικότητα. Άλλωστε για μας η ψυχική ανθεκτικότητα δεν είναι ατομική υπόθεση.

Αν θέλεις λοιπόν να ανακαλύψεις τρόπους να φροντίσεις και να ενδυναμώσεις αυτό το, κάποιες φορές, παρεξηγημένο ή παραμελημένο κομμάτι σου, έλα στην παρέα.
Γιατί αν δεν σε προσέξει ο εαυτός σου, τότε ποιος; Κι αν όχι τώρα, πότε;

Για τη συμμετοχή σου στο εργαστήριο θα χρειαστεί να αφιερώσεις 2 ώρες την εβδομάδα για ένα μήνα [κάθε Τρίτη του Φεβρουαρίου (7, 14, 21, 28) 7-9 το απόγευμα].
Πληροφορίες: 2316 008219 & 6946245185

Κουμπί Coffee & Crafts
Πελοποννήσου 2, Αρχαία Αγορά, Θεσσαλονίκη
fb: Κουμπί coffee & crafts
instagram: koumpicraftcafe


Φωτογραφία από Pixabay.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως