λεωφορειο ΟΑΣΘ

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων - Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις

Κάλεσμα στην κυβέρνηση και στην διοίκηση του ΟΑΣΘ να «αποδεχθούν έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων» απηύθυναν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, διαμηνύοντας ότι θα εντείνουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες της Διοίκησης του ΟΑΣΘ να ποινικοποιήσει τον Αγώνα των εργαζομένων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Για άλλη μια φορά, η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι νομίμως και δικαίως οι εργαζόμενοι στην αστική συγκοινωνία της πόλης μας πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Για άλλη μια φορά, καλούμε δημοσίως Κυβέρνηση και Διοίκηση ΟΑΣΘ, αντί να επιδίδονται σε νομικά σκαρφίσματα ακύρωσης της δυνατότητας αντίδρασης των εργαζομένων, να αντιληφθούν επιτέλους τις ευθύνες τους έναντι της πόλης μας, του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων στην συγκοινωνία και να αποδεχθούν έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με τους εργαζόμενους με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.

Η τακτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και αναίτιας κωλυσιεργίας που έως σήμερα ακολουθούν, δεν αποτελούν δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας των θεσμών και θέσεων που εκπροσωπούν .

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα εντείνουμε τις Αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους αλλά και ενάντια στην συνεχιζόμενη απαξίωση του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς, την οποία βιώνουν καθημερινά οι μετακινούμενοι πολίτες της πόλης μας».

Διαβάστε επίσης:

Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους της efood: Ποιες ώρες δεν θα παραδίδονται παραγγελίες

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως