Έρικσεν: Fake news ότι το επεισόδιο μυοκαρδίτιδας οφείλεται σε παρενέργεια εμβολίου κατά του covid

To γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει η είδηση ότι το σοβαρό επεισόδιο που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν οφείλεται ουσιαστικά σε παρενέργεια εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, o διευθυντής της Ίντερ Μίλαν Γκιόσεπε Μαρότα απέρριψε τις φημολογίες ότι ο μέσος του συλλόγου Κρίστιαν Ερίκσεν, ο οποίος κατέρρευσε στο άνοιγμα της Δανίας Euro 2020 εναντίον της Φινλανδίας το Σάββατο (12/06), είχε προηγουμένως νοσήσει από COVID-19, ενώ ο γιατρός του ιταλικού συλλόγου είπε ότι δεν είχε δείξει προηγούμενα σημάδια για ένα θέμα υγείας.

«Τις επόμενες μέρες, θα υποβληθεί σε διεξοδικές εξετάσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι καλά “, δήλωσε ο γιατρός της Inter ομάδας, Piero Volpi, στην Gazzetta dello Sport.”Δεν είχε COVID και ούτε εμβολιάστηκε”, είπε στον Rai Sport.

Είπε ότι ο Eriksen ήταν υπό την καθοδήγηση του Δανικού ιατρικού προσωπικού και εναπόκειται σε αυτούς να κοινοποιήσουν πληροφορίες, αλλά η Inter είχε επικοινωνήσει μαζί τους.

“Μπορώ να πω ότι το ιατρικό προσωπικό της Inter ήρθε σε επαφή μαζί τους από την αρχή.”

Ωστόσο σύμφωνα με tweets που κυκλοφορούν λένε ότι ο Έρικσεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όχι την παραμονή του αγώνα αλλά τον μήνα Μάιο στο Μιλάνο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως