Site icon Cityportal.gr

ΕΡΤ: Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών που δεν έδειξαν την προσπάθεια του Πετρούνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά την προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν την είδαν οι έλληνες τηλεθεατές. Στις οθόνες είδαμε τις προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως όχι αυτή του Πετρούνια που δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά.

H ΕΡΤ αναφέρεται σε unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών που δεν επέλεξαν να μεταδώσουν την προσπάθεια του Πετρούνια:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!»

Η ΕΡΤ επισης έγραψε στα social media πως «δεν φέρει ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων» και ότι «μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Δείτε ένα ερασιτεχνικό βίντεο από την προσπάθεια του αθλητή

 

Exit mobile version