Έρχονται οι ΑγιοΒασίληδες της «SantaRun» να τρέξουν στη Λ.Νίκης  (Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα 2016)

Έρχονται οι ΑγιοΒασίληδες της «SantaRun» να τρέξουν στη Λ.Νίκης (Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα 2016)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης ενέκρινε την συνδιοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τη «Σάντα Ραν Θεσσαλονίκη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία» 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, με στόχο τη συμμετοχή πολιτών που θα τρέξουν, φορώντας αγιοβασιλιάτικες στολές, για φιλανθρωπικό σκοπό, στη Λ. Νίκης, από την πλατεία Αριστοτέλους έως τον Λευκό Πύργο, από τις 20.30 έως τις 21.00. Παράλληλα  θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους.
 
Το SANTA RUN είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε πέρσι στην Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του εικοσάχρονου φοιτητή Μανώλη Βρυωνάκη όπου και έφερε την εκδήλωση στη πόλη του. Η παρέα του και ο ίδιος, με σκοπό την προσφορά βοήθειας σε συμπολίτες τους, την προβολή της πόλης τους, καθώς και την δημιουργία μιας όμορφης, χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν το Santa Run Thessaloniki. . Η διοργάνωση του «SantaRun» γίνεται σε πολλές πόλεις του κόσμου, κυρίως με εθελοντές.
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως