{ Τελευταία νέα }

Έρχονται οι Μαύροι Πάνθηρες στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Έρχονται οι Μαύροι Πάνθηρες στη ΘεσσαλονίκηΟι «Μαύροι Πάνθηρες» που ονομάζονται έτσι επειδή είναι μαυροντυμένοι, με βαρύ οπλισμό θα κάνουν περιπολίες σε κεντρικά και τουριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη. Οι «Μαύροι Πάνθηρες» που ονομάζονται έτσι επειδή είναι μαυροντυμένοι, με βαρύ οπλισμό θα κάνουν περιπολίες σε κεντρικά και τουριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης. 
Στόχος είναι η παρουσία τους να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην διάπραξη παράνομων ενεργειών ακόμα και τρομοκρατικών επιθέσεων.
Να σημειωθεί ότι το σχέδιο αστυνόμευσης είναι σε πλήρη εφαρμογή στην Αθήνα, καθώς οι “Μαύροι Πάνθηρες” εμφανίστηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά στις αποβάθρες σταθμών του μετρό.έχουν ήδη δημιουργηθεί τέσσερις ομάδες των πέντε αστυνομικών, οι οποίοι διαθέτουν βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα, νυχτερινές διόπτρες, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και δακρυγόνα, ενώ ο αριθμός των αστυνομικών που θα απαρτίζουν τις ομάδες αυτές αναμένεται να διπλασιαστεί άμεσα.
Οι αστυνομικοί με τα μαύρα ρούχα και τον βαρύ οπλισμό θα «βρίσκονται διαρκώς εκτός οχήματος, με στόχο την αποτρεπτικά επιβλητική παρουσία τους και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας σε όσους τους βλέπουν».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ