Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» την Κυριακή 23 Μαϊου

Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», το οποίο πραγματοποιείται εδώ και πέντε (5) χρόνια, συνεχίζει να χαρίζει το ωραιότερο δώρο στους συνανθρώπους μας. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2020, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες, συγκεντρώσαμε 40 φιάλες αίμα.

“Μαζί και από Κοινού” θα τα καταφέρουμε και πάλι!

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021, από τις 10:00 έως και τις 13:00, η κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Πρόκειται για σημαντική κίνηση, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, που μπορεί να δώσει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο. Με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη μπορούμε να χαρίσουμε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού και πραγματοποιείται με τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου, καθώς και του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου προστασίας που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ για κάθε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3lNhUow.

Διαβάστε το ενημερωτικό υλικό για τους αιμοδότες εδώ: https://bit.ly/3lPDkkS.

Η προσέλευση στον χώρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα γίνεται με μάσκα και σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Για το ραντεβού τους, οι υποψήφιοι αιμοδότες μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά εδώ https://forms.gle/htxY43jJWJRjYmak7, έως την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, και η γραμματεία του Κολεγίου θα επικοινωνήσει μαζί τους για το ραντεβού.

Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως