Εθελοντική δράση της ΝΔ στο Κέντρο Αστέγων Δήμου Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου εθελοντές, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας είχαν τη χαρά και την τιμή να προετοιμάσουν, να μαγειρέψουν και να διαμοιράσουν 140 μερίδες φαγητού σε άστεγους συμπολίτες μας, στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, δήλωσε: «Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες αγάπης και προσφοράς, επιβάλλεται να στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη, να προσφέρουμε από το υστέρημά μας σε όσους πραγματικά το χρειάζονται με όποιον τρόπο μπορούμε. Ως Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με στοχευμένες δράσεις και αποτελεσματικές πολιτικές κοινωνικής στήριξης των αδυνάτων, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής.»

Προετοιμασία γεύματος σε άστεγους

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στους φίλους και εθελοντές που προμήθευσαν τα απαιτούμενα υλικά, αλλά και στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννα Κοσμοπούλου, η οποία και παραχώρησε την κουζίνα του παιδικού σταθμού «Μέγας Αλέξανδρος», προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ετοιμασία των γευμάτων.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Τα σημεία συλλογής δώρων για άστεγους συμπολίτες μας


Θεσσαλονίκη 28.12.2022

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως