{ Εκπαίδευση }

Eτήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Παιγνιοθεραπεία


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Eτήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Παιγνιοθεραπεία
28/11

Ετήσιο σεμινάριο δημιουργικής έκφρασης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας

Ετήσιο σεμινάριο δημιουργικής έκφρασης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας (ΚΕΔΙΒΙΜ 1, με την πιστοποίηση του Εοππεπ) «Το Άθυρμα» http://www.playtherapy.gr/
Πρώτος ετήσιος κύκλος στη Θεσσαλονίκη!!
Δημιουργικά ταξίδια

Τα Δημιουργικά ταξίδια είναι αυτοτελές εισαγωγικό σεμινάριο με τις αρχές και τις τεχνικές της Παιγνιοθεραπείας και της Δραματοθεραπείας. Βασίζονται στις τεχνικές της Δραματοθεραπείας και της Παιγνιοθεραπείας και χρησιμοποιούν μέσα έκφρασης όπως: φωνή, κίνηση, αυτοσχεδιασμό, ρόλους, μύθους, παραμύθι, παιχνίδι, ζωγραφική, πηλό, άμμο κ.α. μέσα από τα οποία το άτομο διευκολύνεται να αναγνωρίσει, να εκφράσει και να διευρύνει το δυναμικό του.
Οι ομάδες αυτές πέρα από την έκφραση του προσωπικού δυναμικού , παρέχουν και μια πρώτη εμπειρία και επαφή, με τις θεραπευτικές μεθόδους της Δραματοθεραπείας και της Παιγνιοθεραπείας .
Αποτελούν το προκαταρκτικό έτος του τετραετούς κύκλου εκπαίδευσης στις  παραπάνω θεραπευτικές τεχνικές.
  Στο τέλος των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σύμφωνα με την άδεια που έχει το Ινστιτούτο μας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας (ΚΕΔΙΒΙΜ 1) και οι ώρες αυτές δύνανται να προσμετρήσουν σε περίπτωση που θα επιθυμούσε κάποιος- τηρουμένων των προϋποθέσεων- να συνεχίσει τον 4ετή κύκλο εκπαίδευσης στην Παιγνιοθεραπεία ή Δραματοθεραπεία.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Στο τηλ: 6937 111701 (από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα)
Πρώτη συνάντηση: Σάββατο 28/11/2020
Αιτήσεις συμμετοχής έως και: 14/11/2020

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ