Έτοιμος ο Δήμος Καλαμαριάς για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Δώδεκα εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στον Δήμο Καλαμαριάς την Κυριακή 21 Μαΐου στο πλαίσιο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

  • Το Δημοτολόγιο θα είναι ανοικτό το Σάββατο 20/5 από τις 8:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή 21/5 από τις 7:00 έως τις 19:00.
  • Το ΚΕΠ στην οδό Πόντου θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή από τις 7:00 έως τις 19:00.
  • Το ΚΕΠ στην Πλατεία Σκρα θα λειτουργήσει την Κυριακή από τις 14:00 έως τις 19:00.

Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό των Ατόμων με Αναπηρία

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ο Δήμος Καλαμαριάς διαθέτει λεωφορείο ΑΜεΑ για τη μεταφορά των δημοτών, που επιθυμούν να ψηφίσουν, από το σπίτι τους στο εκλογικό κέντρο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον οδηγό κ. Συρόπουλο Χρήστο είναι: 6944775697. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί του και από το Σάββατο, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Στα εκλογικά κέντρα θα υπάρχει χώρος υποδοχής και υποστήριξης εκλογέων με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα, στο ισόγειο για την εξυπηρέτηση τους «Σημείο υποδοχής ΑΜεΑ», για όσους το εκλογικό τμήμα βρίσκεται σε όροφο. Ο δημοτικός υπάλληλος που θα παρευρίσκεται εκεί θα ενημερώνει τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ο οποίος θα κατεβαίνει, για λόγους διαφάνειας, με ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής για να ψηφίσει ο εκλογέας μέσα στο παραβάν.

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η υπηρεσία «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ»

Παραλαβή εκλογικού υλικού

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, που θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Καλαμαριάς, μπορούν να παραλάβουν εκλογικό υλικό και tablet από τη Διεύθυνση πολιτικής προστασίας έργων, συντήρησης και σημάνσεων, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πόντου και Αιγαίου σήμερα μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Αύριο Σάββατο 20/5 από τις 9 το πρωί το εκλογικό θα βρίσκεται στα εκλογικά κέντρα.

Τηλέφωνο πληροφοριών παραμονή και ανήμερα των εθνικών εκλογών
2313 314235

Εκλογικά Τμήματα Δήμου Καλαμαριάς


Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως