Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: «O Μάνσον απειλεί ότι θα κακοποιήσει σεξουαλικά τον 8χρονο γιο μου»

O τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον και η ηθοποιός Ρέιτσελ Έβαν Γουντ

Σε νέες καταγγελίες κατά του Μέριλιν Μάνσον έχει προβεί η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία ισχυρίζεται ότι ο 8χρονος γιος της (με τον πρώην σύζυγό της Τζέιμι Μπελ) κινδυνεύει.

Η ηθοποιός σε καταθέσεις της υποστηρίζει πως ο Μάνσον της στέλνει απειλητικά μηνύματα με τις φωτογραφίες του γιου της, λέγοντάς της πως θα τον βιάσει, αν δεν ανακαλέσει τα λεγόμενά της.

Παρά το γεγονός ότι είχε λάβει όλα τα μέτρα προστασίας για τον μικρό Τζακ, εγκαθιστώντας ακόμα και αλεξίσφαιρα τζάμια στο σπίτι της, η ίδια θεωρούσε ότι δεν είναι αρκετά και επέλεξε μία πιο δραστική λύση, να μετακομίσει στο Nashville.

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο πρώην σύζυγός της, Τζέιμι Μπελ, ο οποίος διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους, δήλωσε  ανήσυχος για την ασφάλειά του γιου τους όσο ζει με την ηθοποιό.

«Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν η Έβαν λεέι αλήθεια σε όλα αυτά και λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την ίδια, αλλά και τον Τζακ, τότε γιατί ζει μαζί του, παίρνοντάς τον από την ασφάλεια που του παρέχω εγώ;», δήλωσε στην Daily Mail.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία σχετική δήλωση από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες που του προσάπτουν και υποστηρίζει ότι όλες του οι σεξουαλικές σχέσεις ήταν «συναινετικές».

Marilyn Manson: H έρευνα του περιοδικού «Rolling Stone» αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τον διάσημο τραγουδιστή

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως