Site icon Cityportal.gr

ΕΒΕΘ: Μεγάλη η συνεισφορά της ΔΕΘ στην τοπική οικονομία

Θεσσαλονίκη 7.2.2024: Νέα δεδομένα διαχείρισης επισκεπτών για μεγάλα γεγονότα διαμόρφωσε η φετινή 30ή επετειακή AGROTICA, που υπερέβη κάθε προσδοκία, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΘ), σε σημερινή ανακοίνωσή της.

«Η συστηματική και υψηλού επιπέδου δραστηριότητα και αφοσίωση της διοίκησης και όλων των στελεχών και εργαζόμενων της ΔΕΘ-HELEXPO συνέβαλαν αποφασιστικά, προκειμένου η AGROTICA του 2024 να αποτελέσει και έναν πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας. Η τελική επισκεψιμότητα των 153.623 ατόμων στην AGROTICA και η άρτια λειτουργία των τεσσάρων δωρεάν χώρων στάθμευσης επισκεπτών, που έθεσε σε λειτουργία η ΔΕΘ-HELEXPO περιφερειακά της πόλης, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως όταν υπάρχει βούληση και σχέδιο η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστεί» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Κατά τη διοίκηση του ΕΒΕΘ, η ευταξία και η οργανωμένη προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών και εκθετών από και προς τo Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών δεκάδων βαρέων γεωργικών μηχανημάτων, φανερώνουν πως η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επιτέλεσαν αποτελεσματικά και κυρίως υπεύθυνα απέναντι στην πόλη το καθήκον τους. Καίριος ήταν και ο ρόλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων δήμων και φορέων της πόλης, προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της εξαιρετικά οργανωμένης υλοποίησης ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.


 

Exit mobile version