{ Τελευταία νέα }

Έως 1,5 εκατ. δολάρια θα δώσει η Google σε όποιον «χακάρει» τα κινητά της

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

 Έως 1,5 εκατ. δολάρια θα δώσει η Google σε όποιον «χακάρει» τα κινητά τηςΠοσά που κυμαίνονται από 200.000 έως 1,5 εκατ. δολάρια θα δώσει η Google σε όσους καταφέρουν να εντοπίσουν κενά ασφαλείας στα Pixel, τα smartphones της εταιρείας.   

Τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια θα δοθούν σε όποιον, υπό συγκεκριμένους όρους, καταφέρει να εντοπίσει κενά ασφαλείας στο τσιπ ασφαλείας Titan M, στα smartphones του αμερικανικού κολοσσού, στα κινητά Pixel 3 και 4, εφόσον αυτά θα επιτρέπουν πρόσβαση διαρκείας στις συσκευές.

Ανταμοιβές έως και 500.000 δολ. προσφέρονται επίσης για συγκεκριμένες επιθέσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την κλοπή δεδομένων και την παράκαμψη κλειδώματος οθόνης. 
Η Google υποστηρίζει ότι έχει διαθέσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνες για την ασφάλεια των προϊόντων της κατά την τελευταία τετραετία. 

To τσιπ ασφαλείας Titan M στα Pixel έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την ακεραιότητα του λειτουργικού τους συστήματος και να αποθηκεύει βιομετρικά δεδομένα, χρήσιμα για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Η Google θα προσφέρει τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για έρευνες που θα δημοσιευτούν από τις 21 Νοεμβρίου και μετά.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ