Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Τζούμα: Δεν υπάρχει το δεν σας επιτρέπω, υπάρχει το κόψτε τον!

Νικολέττα Ράλλη

Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα στο Πρωινό κι όπως ήταν φυσικό, τα λεγόμενά του σχολιάστηκαν. Η Νικολέττα Ράλλη τοποθετήθηκε από την εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» και μάλιστα με έντονο ύφος, αναφορικά στο γεγονός ότι ο ίδιος αποκάλεσε δημοσιογράφο ανόητη.

«Το βίντεο δεν το είχα δει… Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο παίζουμε τον κύριο Τζούμα αλλά είπαμε να κάνουμε λίγο ενημέρωση λόγω των ημερών. Θα λέει την κοπέλα ανόητη… Θα έπρεπε να το κόψουν. Θα βγει κάποιος στην εκπομπή και θα σε πει ανόητη και δε θα του πω σάλτα; Σοβαρά μιλάς; Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να το ξαναδώ αυτό το πράγμα γιατί έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Όχι για να κάνουμε αναπαραγωγή και να δείξουμε ότι βρίζει τη γυναίκα, και να δω και την αντίδραση των συνεργατών. Λυπάμαι πάρα πολύ! Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα, δε ξέρω τι θα γινόταν. Δεν υπάρχει το δεν σας επιτρέπω, υπάρχει το κόψτε τον!»

«Κόβουν άλλους κι άλλους επειδή μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα τους ή επειδή μπορεί να τους έχουν φάει κάνα γκόμενο και δεν κόβουν τον άνθρωπο αυτόν που λέει τη συνεργάτιδα ανόητη; Είναι δυνατόν; Τσαντίζομαι γιατί δε θυμάμαι πρωινό που να μην ακούω τον κύριο Τζούμα και να μην τον θαυμάζω στο ραδιόφωνο» πρόσθεσε η Νικολέττα Ράλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγουδάνε Ρακιτζή σε σειρά του BBC

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως