Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με θεατή σε αγώνα που... έκανε τη μέλισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος με γυναίκα θεατή που είχε πάει να παρακολουθήσει αγώνα του, στο τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ζητώντας μάλιστα στον διαιτητή να την απομακρύνει από το γήπεδο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα του Έλληνα αθλητή με τον Μπεν Σέλτον, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να καταγράφεται εκνευρισμένος με γυναίκα που βρισκόταν στην εξέδρα των θεατών και… έκανε τον ήχο της μέλισσας.

Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να επιχειρεί να κάνει το σερβίς του, και να ενοχλείται από κάποιον ήχο, με τον τενίστα να προσπαθεί, μάλιστα, να διώξει με τη ρακέτα του το έντομο που θεωρούσε ότι βρισκόταν κοντά του.

Ωστόσο, σύντομα αντιλήφθηκε πως δεν επρόκειτο για έντομο, αλλά ο ήχος προερχόταν από την εξέδρα των θεατών, με μία γυναίκα να… προσποιείται τη μέλισσα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας»
Η κατάσταση φάνηκε να ενοχλεί τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ακούγεται να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, λέγοντας ότι «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας». Στη συνέχεια, ο ίδιος άρχισε να ρωτάει τους υπόλοιπους θεατές ποιος κάνει τον εν λόγω ήχο, με κάποιους εξ αυτών να του υποδεικνύουν τη γυναίκα.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη», αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Αμερικανό αντίπαλό του να τον ρωτάει τι έχει συμβεί, και τον ίδιο να του εξηγεί.

Στο τέλος του βίντεο ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταγράφεται να υποδεικνύει την εν λόγω κυρία στον διαιτητή, ζητώντας του να την απομακρύνει από το γήπεδο προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί ο αγώνας.


Sports | Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως