Εύα Θεοδοσιάδου ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια

Εύα Θεοδοσιάδου | Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Σε ένα από τα πιο όμορφα δρομάκια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην Πρ. Κορομηλά, στη σκιά του Λευκού Πύργου και στο αεράκι του Θερμαϊκού, βρίσκεται η επαγγελματική στέγη της Εύας Θεοδοσιάδου ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας, το Κέντρο Νησίδα.

Σε έναν χώρο πανέμορφα φροντισμένο που δημιουργεί από το καλωσόρισμα του ακόμα την αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης, οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας παγώνουν το χρόνο και αποτιμούν το βίωμα.

γραφείογραφείοχώρος αναμονήςreception

Μάθετε για την Εύα Θεοδοσιάδου

Η Εύα Θεοδοσιάδου, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη τελείωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία το 2003 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συνέχισε τις σπουδές της με την εξειδίκευση της στην ψυχοθεραπεία μέσα από την τετραετή μετεκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Εύα Θεοδοσιάδου ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια

Το 2008 ξεκινά να δουλεύει ιδιωτικά και το 2013 ιδρύει με τους συνεργάτες της το Κεντρο Νησίδα. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια έχει παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης σε ανθρώπους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσα από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, το δήμο Θεσσαλονίκης και το δίκτυο δομών υποστήριξης γυναικών που υπόκεινται βία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων.

Εύα Θεοδοσιάδου ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια

Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων και ως συντονίστρια ομάδων Σχολών Γονέων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Στο Κέντρο Νησίδα που είναι η επαγγελματικής της έδρα, παρέχει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια υπηρεσίες ψυχοθεραπείας κυρίως σε εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια δουλεύοντας με συμπτώματα κατάθλιψης, συγκρούσεις σχέσεων, αγχώδεις διαταραχές, ζητήματα αυτοβελτίωσης.

διακοσμητική μπάλα φωτιστικόδιακοσμητικό ποδήλατο και φωτιστικόβάζο και διακοσμητικό πιατάκιξύλινο διακοσμητικόδιακοσμητική κλεψύδρα

Κατά καιρούς συντονίζει επίσης ομάδες γονέων και αυτογνωσίας. Το www.thesspsychologos.gr είναι το ηλεκτρονικό της σπίτι όπου αναρτά άρθρα της τα οποία φιλοξενούνται και σε διάφορα άλλα ηλεκτρονικά περιοδικά (flow magazine, η πύλη της ψυχολογίας κλπ).

 

Διεύθυνση: Πρ. Κορομηλά 58, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947040929
Website
Facebook

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Nutrition Home: Το «safe place» της Διατροφής και της Ευεξίας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως