Βρύση από την οποία τρέχει λίγο νερό

ΕΥΑΘ: Διακοπή νερού τώρα σε περιοχές στη Θεσσαλονίκη 20/2

Ανακοίνωση για έκτακτη διακοπή νερού για σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 σε περιοχές της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουμε αυτή την ώρα διακοπή νερού στην περιοχή της Νεαπόλεως.

Θεσσαλονίκη: ποιες είναι οι περιοχές που έχουν Διακοπή νερού τώρα 

ΕΚΤΑΚΤΗ,ΝΕΑΠΟΛΗ (Δ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ) / Καραμανλη Κωνσταντινου / 72 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΥΑΘ η υδροδότηση θα αποκατασταθεί έως και τις 11:00

Για οποιαδήποτε έκτακτη, νέα Διακοπή νερού και σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης θα βγει νέα ανακοίνωση από το cityportal.gr

Οδηγίες για τις μέρες του χειμώνα που πέφτει η θερμοκρασία

Συνιστάται στους καταναλωτές της ΕΥΑΘ κατα τη χειμερινή περίοδο να ελέγχουν τα υδρόμετρα και τις βρύσες των μπαλκονιών τους, να δουν αν λειτουργούν κανονικά ή έχουν διαρροές, αν είναι προφυλαγμένα από το ψύχος. Επίσης, να ελέγξουν τις εξωτερικές σωληνώσεις τους και να φροντίσουν να τις μονώσουν και αυτές, ειδικά αν είναι απολύτως “εκτεθειμένες” στην παγωνιά.

Σκόπιμο είναι ακόμη να επιβεβαιωθούν οι καταναλωτές ότι οι διακόπτες των εσωτερικών τους δικτύων υδροδότησης ανοιγοκλείνουν κανονικά και ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια.

Περισσότερες πληροφορίες για γενική προστασία από την παγωνιά είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως