{ Τελευταία νέα }

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έχω θυμό. Είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί η υιοθεσία του Μάριου


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έχω θυμό. Είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί η υιοθεσία του ΜάριουΈχω θυμό. Είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί η υιοθεσία του Μάριου

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, παραχώρησε συνέντευξη στο Marie Claire και την Εβίτα Τσιλοχρήστου.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην υιοθεσία του δεύτερου παιδιού της που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και όπως αποκάλυψε, πιθανόν να μην ολοκληρωθεί και ποτέ.
 
«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Φυσικά με θυμώνει αυτό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι? αυτό. Όλη μου την οικογένεια την κούρασε και την ενόχλησε. Ένιωσα πως έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένεια μου, για αυτό δε θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό.
Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ? εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου. Δε ξέρω τι θα συμβεί. Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό, γιατί δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί και τι θα γραφτεί την επόμενη ημέρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ