Ευθύμης Φωτόπουλος: «Σ' αυτές τις εκλογές τελειώνουμε με το παλιό!» - Νέα ονόματα για το ψηφοδέλτιο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019

Ευθύμης Φωτόπουλος: «Σ' αυτές τις εκλογές τελειώνουμε με το παλιό!» - Νέα ονόματα για το ψηφοδέλτιο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019

Νέα ονόματα για το ψηφοδέλτιο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019 ανακοίνωσε η Δημοτική Παράταξη «Μπροστά ο άνθρωπος». Με αφορμή το γεγονός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Όσο προχωράμε προς τις εκλογές, μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι με τα πρόσωπα που επιλέγουμε για το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας ”Μπροστά ο άνθρωπος” ανανεώνουμε το πρόσωπο της αυτοδιοίκησης στον τόπο μας, δίνουμε χώρο στη νέα γενιά των δημοτών μας να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά. Έχουμε μαζί μας τους καλύτερους και τους ευχαριστώ όλους που έρχονται μαζί μας σ’ αυτή την προσπάθεια!
Σ’ αυτές τις εκλογές δίνουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να πάρουν στα χέρια τους τα προβλήματα ετών και δεκαετιών που μας κληρονόμησε το μπαγιάτικο και το φθαρμένο. Σ΄ αυτές τις εκλογές τελειώνουμε με το παλιό, βάζουμε μπροστά το νέο άνθρωπο!
Στην πρώτη μας θητεία βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον του τόπου μας. Τώρα πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία συνεχίσει να πετά ψηλά! Γιατί έχουμε μπροστά μας προκλήσεις και ευκαιρίες, προοπτικές ανάπτυξης και προόδου που εμείς δημιουργήσαμε και δεν πρέπει να χαθούν.
Είμαστε εδώ, αποφασισμένοι και ασταμάτητοι! Συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε, για τον τόπο και τις αξίες μας!» 
 
 
ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
 
    ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
 
    ΔΕΛΙΤΖΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 
    ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
 
    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 
    ΜΑΝΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
    ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 
    ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 
    ΤΣΑΡΤΣΑΦΗΣ ΑΚΡΙΒΟΣ
 
    ΤΣΟΤΣΟ ΑΡΤΕΜΗ
 
    ΦΩΤΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως