Παναγιώτης Φασούλας

Φασούλας: «Αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα όταν είσαι εκτός έδρας και σε βρίζουν 15.000 άνθρωποι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή το Final Four της Euroleague, ο Παναγιώτης Φασούλας παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη, μιλώντας για την καριέρα του, ως μπασκετμπολίστας, αλλά και την έπαρση που τον διακατείχε, λόγω των καλών αποδόσεων του.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», όπου είπε αρχικά: «Αλίμονο αν δεν αισθανόσουν κάποιος όταν 15.000 άνθρωποι φωνάζουν το όνομα σου στο γήπεδο! Βεβαίως και αισθάνεσαι, ενώ αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα όταν είσαι εκτός έδρας και σε βρίζουν 15.000 άνθρωποι. Λες, “είμαι ακόμα πιο σημαντικός για αυτούς”. Είναι μια χαρά να σε βρίζουν. Φαντάζεται κανείς ότι ένας παίκτης που κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ επηρεάζεται πραγματικά άμα του βρίσουν τη μάνα; Σοβαρολογούμε;».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Παναγιώτης Φασούλας σχολίασε τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη δόξα, ως ένας πολύ καλός παίκτης:

«Υπάρχει άνθρωπος που να μην την ψωνίζει; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Όλοι μας την ψωνίσαμε. Δεν ξέρω πως προσγειώνεσαι, εμείς είμαστε ψωνισμένοι από 17 χρονών. Οπότε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο, αν θεωρείται ψώνιο. Που να θυμάμαι αν άλλαξα, είναι 40 χρόνια πριν που ξεκίνησα. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε πιο όμορφοι ή καλύτεροι άνθρωποι, αλλά έχω κάνει κάτι το οποίο είναι σημαντικό στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας: «Δε θα δεχτώ ποτέ την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως