Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας: «De La Salle Science Festival»

Η Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σάς προσκαλεί́ στο φετινό́ μας Φεστιβάλ Επιστήμων και Τεχνολογίας – Open Day, με τίτλο: «De La Salle Science Festival», το οποίο θα πραγματοποιηθεί́ την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, και ώρα 10:30 έως 14:00.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν: εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας, βιολογίας και επαυξημένης πραγματικότητας, για παιδιά όλων των ηλικιών, δωμάτια με γρίφους, επίδειξη drones, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου κ.ά.

Οι παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Α.Π.Θ.: Τμήμα Γεωλογίας, ομάδα ASAT, Τμήμα Φυσικών/ομάδα Physics Partizani, ArisΤurtle, ART (Aristotle Racing Team), ReAction – Α.Π.Θ., PlayWise, Webby’s, Squadrone, Pepa Pink, Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Φιλεκπαιδευτικού σωματείου eduACT (επίσημος συνεργάτης του First Lego League σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία), Chef Οικονομίδη Θέμη, Ελληνικής Διασωστικής Οργάνωσης Rescue, HeHe Art, «Ανεμοσκορπίσματα» και βιβλιοπωλείου SUBLIME.

Στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου θα λειτουργεί καφέ και αναψυκτήριο, προσφέροντας στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα. Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί στις 13:45, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την κατασκευή του νέου εργαστηρίου θετικών επιστημών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

► Info

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Ώρα: 10:30 έως 14:00
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Φωτογραφία εξωφύλλου από το depositphotos.com


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως