Φεστιβάλ Παιδείας Δ. Παύλου Μελά: Χαίρε η Ελληνίς Ανατολή

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδείας 2023 του Δήμου Παύλου Μελά, το 1ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας παρουσιάζει την παράσταση «Χαίρε η Ελληνίς Ανατολή», τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον πολιτισμό που έφεραν μαζί τους οι Έλληνες της Ανατολής στον τόπο μας, μετά την μικρασιατική τραγωδία, με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να παίζουν και να τραγουδούν τις μουσικές και να χορεύουν τους χορούς αυτού του πολιτισμού.

Μαζί τους, ο μουσικός, ερμηνευτής, ερευνητής Βασίλης Κασούρας και το χορευτικό του Μικρασιατικού Συλλόγου Ευκαρπίας Ουσάκ.
Η παράσταση γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και με το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας.

Υπεύθυνοι:
Γεώργιος Τσιόκος, Φιλόλογος, Διευθυντής
Αθηνά Νικολαΐδου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

► Info

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης: 19:30
Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης
Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παιδείας 2023.


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • ΟΛΑ όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως