Φιλανθρωπικό Bazaar από τους Φίλους Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης ανοίγουν τις πόρτες της αποθήκης τους για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar τους.
Με σεβασμό στις απαιτητικές συνθήκες, καθώς επίσης και με απόλυτο σεβασμό στην ανάγκη στήριξης του πολύτιμου έργου του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το σωματείο «οι φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», ανοίγει τις πύλες του προκειμένου να φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το σωματείο υπόσχεται στους επισκέπτες του ζεστό και κρύο κρασί με ατομικές λιχουδιές, ενώ καλεί το κόσμο να ανταλλάξει από κοντά τις ευχές και να κάνει τις αγορές του.
Στο Bazaar θα βρείτε, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, γούρια και στολίδια Χριστουγεννιάτικα, ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα σε προσιτές τιμές.

Σκοπός του Bazaar:

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη το οποίο προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους σε παιδιά, σε εφήβους και στην οικογένειά τους που πενθούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου ή βιώνουν απειλητική για τη ζωή ασθένεια.

► Info

Φιλανθρωπικό Bazaar
Ημερομηνία: 04/12/21 στις 10:00-18:00
Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης
Μαρίνου Αντύπα 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως