ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 (ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΜΙΝΗΣ/STUDIO KOMINIS/EUROKINISSI)

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Μεγάλο θέμα στον Τύπο της Μ. Βρετανίας

Μεγάλο θέμα είναι στον κυριακάτικο Τύπο της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και διεθνώς, ο θρησκευτικός γάμος του Φιλίππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23/10 στη Μητρόπολη Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τον βασιλικό γάμο στην Μητρόπολη

Η παρουσία δεκάδων γαλαζοαίματων στην… τρίτη αυτή γαμήλια τελετή του ζεύγους (είχαν προηγηθεί δύο άλλες μη θρησκευτικές, σε πολύ κλειστό κύκλο) συγκέντρωσε τα βλέμματα των Ευρωπαίων που ενδιαφέρονται για κάθε λεπτομέρεια τέτοιων γεγονότων.

Αναρίθμητες φωτογραφίες του ζευγαριού και των καλεσμένων γέμισαν τα κυριακάτικα έντυπα, ιδίως στη Μεγάλη Βρετανία όπου ο Τύπος ακολουθεί κατά… πόδας κάθε βασιλική οικογένεια (έστω και πρώην).

Ειδικά για τον γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουργκ και της Ελβετίδας Νίνα Φλορ, τονίζεται στη… βίβλο των βασιλοφρόνων, Daiy Mail ότι ο Φίλιππος είναι βαφτισιμιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του αποθανόντος συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ Φιλίππου.

Τονίζονται ακόμη η παρουσία των Πριγκιπισσών Ευγενίας και Βεατρίκης της Υόρκης, που συνδέονται φιλικά με το ζευγάρι, και βεβαίως ότι ο πρίγκιπας Φίλιππας έχει γεννηθεί στο Λονδίνο.

Από το… μικροσκόπιο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ πέρασαν ως συνήθως τα φορέματα ιδίως των πριγκιπισσών, με εκτενείς λεπτομέρειες για τις ενδιαφερόμενες (ή και τους ενδιαφερόμενους).

Υπογραμμίζονται ακόμη οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα και το πλήθος θαυμαστών που είχε συγκεντρωθεί, παρά τις συνθήκες της πανδημίας, για να δει από κοντά το ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως