ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ο γενικός διευθυντής της ΕΒΕ Φίλιππος Τσιμπόγλου ξεναγεί την υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά (Α) και την υφυπουργό Παιδείας Μερόπη Τζούφη (Δ) στα εργαστήρια συντήρησης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, στους χώρους της βιβλιοθήκης στο ΚΠΙΣΝ, Αθήνα Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Φίλιππος Τσιμπόγλου: Πέθανε ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης

Απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια, ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Ο Φίλιππος Χ. Τσιμπόγλου εργάστηκε ακούραστα και ανάλωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου και όλο το προσωπικό της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια. Η Εθνική Βιβλιοθήκη θα τιμήσει τη μνήμη του Φίλιππου Τσιμπόγλου, όπως του αξίζει.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 από τον Ι.Ν. Αγ.Κων/νου του Νεκροταφείου Ζωγράφου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως