Fitness Fans: Αναμόρφωση σώματος

Fitness Fans

Εδώ και 26 χρόνια, από το 1995, στην περιοχή της Χαριλάου, λειτουργεί το Fitness Fans, προσφέροντας σωματική και πνευματική ευεξία. Η γυμναστική άλλωστε είναι γνωστό ότι βοηθάει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής): «Η αθλητική ενασχόληση που ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία του καθενός, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ευτυχισμένης και καλά ισορροπημένης ζωής – αυτό λοιπόν είναι το κυριότερο μέλημά μας».

Fitness Fans

Fitness Fans

Αθλητισμός για όλους

Σύμφωνα με πλήθος ερευνών, οι άνθρωποι που περιλαμβάνουν κάποιο είδος τακτικής άθλησης στο πρόγραμμά τους, είναι λιγότερο ευπαθείς σε έναν μεγάλο αριθμό ασθενειών.  Οι ειδικοί συστήνουν την άσκηση ως τρόπο αντιμετώπισης αλλά και πρόληψης πολλών προβλημάτων υγείας, τόσο χρόνιων νοσημάτων, όσο και διαφόρων μυοσκελετικών παθήσεων. Η άσκηση μας δίνει ενέργεια, μας βοηθά να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινότητας, να μένουμε υγιείς και να αποκτούμε τόσο σωματική όσο και πνευματική ευεξία.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις επιδράσεις που έχει στην εικόνα μας, καθώς μέσω αυτής αποκτούμε ένα σφριγηλό και όμορφο σώμα.

Ζούμε σε μια εποχή, όπου η τεχνολογική επανάσταση οδήγησε τον σύγχρονο άνθρωπο στην υιοθέτηση αυτοματοποιημένων-λανθασμένων συμπεριφορών τρόπου ζωής, όπως η υποκινητικότητα, η ανθυγιεινή διατροφή και η ψυχοκοινωνική καταπόνηση.

Το αποτέλεσμα αυτών των συμπεριφορών είναι η εμφάνιση διαφόρων ασθενειών και η επίσπευση της βιολογικής παρακμής.

Η σωματική άσκηση είναι το μόνο επιστημονικά τεκμηριωμένο αντίδοτο και έχει διττό ρόλο. λειτουργεί ως θεραπευτική παρέμβαση αλλά και ως μέτρο πρόληψης.

Το δικαίωμα στην άθληση και την κίνηση είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης. Τίποτα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στην ευκαιρία για άθληση και ψυχοσωματική βελτίωση του κάθε ανθρώπου, πόσω δε μάλλον ο ίδιος του ο εαυτός.

 

Ομαδικά προγράμματα και personal training

Στο Fitness Fans θα βρεις τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά προγράμματα, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Fitness Fans

Fitness Fans

Ένα από τα πιο δημοφιλή ομαδικά προγράμματα είναι το Fit Bars, που σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπερνάς τα όριά σου και κάθε φορά, σε κάθε προπόνηση, να φτάνεις στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που επιθυμείς!

Fitness Fans

Το Kick & Fun είναι ένα έντονο αερόβιο προχορογραφημένο πρόγραμμα που συνδυάζει τη μουσική με την πυγμαχία και τις πολεμικές τέχνες (Tae Kwo Do, Karate). Ο συνδυασμός αυτός συμβάλλει στη δυναμικότερη έκφανση της αερόβιας άσκησης με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη καύση θερμίδων και την καταπολέμηση του στρες. Κλωτσάς και το ευχαριστιέσαι δηλαδή!

Fitness Fans

Αν, πάλι, προτιμάς πιο ήρεμες μορφές εκγύμνασης, το Pilates είναι ιδανικό για σένα. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη μέθοδο εκγύμνασης, που στηρίζεται σε σύστημα ασκήσεων με κέντρο τον πυρήνα. Με γνώμονα την αναπνοή, τον έλεγχο και τη ροή, δυναμώνει και τονώνει τους μύες και αυξάνει την ευλυγισία τους, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί το σώμα και το μυαλό.

Βελτιώνει τη στάση του σώματος και μειώνει το στρες. Δεν προκαλεί τραυματισμούς, κάτι που το καθιστά άριστο μέσο πρόληψης και αποκατάστασης αυτών και ιδανικό για χρόνιες παθήσεις.

Fitness FansFitness Fans

Εδώ, επίσης, εξειδικεύονται και στο αδυνάτισμα (τοπικό και ολικό), στη σύσφιγξη και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, συνδυάζοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα υποπίεσης, αμφίπλευρης δόνησης, ηλεκτροδιέγερσης με προγράμματα άθλησης και εφαρμογή των ΑΘLEISURE ® SPORTS COSMETICS (κρέμες αδυνατίσματος και σύσφγξης) ανάλογα με τους στόχους, τις ανάγκες και τα θέλω σου!

Fitness Fans

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν,  θέλει κόπο, θέλει και τρόπο! Και στο Fitness Fans ξέρουν τον τρόπο!

 

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 13, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 32 60 80
Website 
Facebook 
Instagram
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00-23:00 & Σάββατο 9:00-21:00

 

Διαβάστε επίσης: Beauty La Fée: Οι απόλυτες θεραπείες προσώπου και σώματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως