κνε

Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Φεστιβάλ Καλοκαίρι 2022 Θεσσαλονίκη: Στις 24 και 25 Ιούνη στα γρασίδια της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ με σύνθημα: «Με το ΚΚΕ, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για το Σοσιαλισμό!».

Οι διήμερες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συζητήσεις και εκδηλώσεις, θεματικές γωνίες για τον Πολιτισμό, της νέες γυναίκες, την Επιστήμη καθώς και γωνία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, αθλητικές επιδείξεις. Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση που θα επιμεληθεί η ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ο Σοσιαλισμός η απάντηση τον 21ο αιώνα, η ΚΝΕ η Οργάνωση μας!».

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για διασκέδαση – έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Πιο αναλυτικά:

Την Παρασκευή 24 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ. βιβλιοπαρουσίαση της νέας έκδοσης «Πανδημία COVID – 19: Ο Καπιταλισμός στη Δύση του». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, επικεφαλής του Τμήματος Υγείας & Πρόνοιας της ΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν συναυλίες με τους: ROCKANIDIA, ELECTRIFIED, ΣΕ + ΜΕ ΠΑΤΙΡΝΤΙ και μεγάλο γλέντι με νεανικό συγκρότημα.

Το Σάββατο 25 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο: «Οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης στείλαμε μήνυμα ελπίδας, αντεπίθεσης, ανυπακοής. Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ συνεχίζουμε στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα πραγματοποιηθούν επίσης παρεμβάσεις από φοιτητές, εκλεγμένους στα ΔΣ των Φοιτητικών Συλλόγων.

Θα ακολουθήσουν συναυλίες με τους: Mystery Dice, Urban Pulse, Μιθριδάτης & Κίτρινα Ποδήλατα. Θα ακολουθήσει party.

Λένα Πλάτωνος live at ΥΔΡΟ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως