Site icon Cityportal.gr

Φολέγανδρος: Πώς ξεκίνησε ο μοιραίος καυγάς – Νέες αποκαλύψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου προκειμένου να απολογηθεί νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο παζλ της δολοφονίας της άτυχης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες το αίτιο του τσακωμού του ζευγαριού, ο οποίος οδήγησε στο τραγικό συμβάν, ήταν ότι πήραν λάθος δρόμο. Σύμφωνα με το Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε μια τοποθεσία του νησιού αλλά έχασαν τον δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά την διάρκεια του τσακωμού, κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Το μαύρο Ford βρίσκεται στην απόκρυμνη πλαγιά της θαλάσσιας περιοχής της Λυγαριάς τρακαρισμένο και με σπασμένα τζάμια. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο 30χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της ο συλληφθείς παραδέχτηκε την ενοχή του.

με πληροφορίες από eleftherostypos.gr

Exit mobile version