Φολέγανδρος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 30χρονος

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 30χρονος φίλος της άτυχης 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και οδηγείτε στη Χώρα του νησιού όπου βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα.

Οι αρχές δυσκολεύτηκαν να τον προσεγγίσουν, καθώς ο 30χρονος  ο οποίος είχε επισκεφθεί μαζί με την 26χρονη τη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/7) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Να σημειωθεί ότι η άτυχη κοπέλα, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα. Μάρτυρες αναφέρουν ότι την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

«Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά πολύ ευτυχισμένοι»

Στο Newsbomb.gr μίλησε φίλος του νεαρού τονίζοντας: «Με τον φίλο μου έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα. Εγώ του είχα πει να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Ήταν στο νησί τρεις μέρες και έκαναν κάμπινγκ. Όταν ενημερώθηκα τι συνέβη τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Το κινητό του από χθες είναι κλειστό. Κανείς δεν μπορεί να τον βρει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μου έλεγε πως βρήκε σε εκείνη το άλλο του μισό και πως δεν είχαν καθόλου προβλήματα».