{ Τελευταία νέα }

Folli Follie: Προφυλακιστέοι πατέρας και γιος Κουτσολιούτσου, ελεύθερη υπό όρους η μητέρα

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Folli Follie: Προφυλακιστέοι πατέρας και γιος Κουτσολιούτσου, ελεύθερη υπό όρους η μητέρα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους.

O Δημήτρης Κουτσολιούτσος ιδρυτής και επί σειρά ετών επικεφαλής της Folli Follie και ο γιος του Τζώρτζης, οδηγήθηκαν στη φυλακή προσωρινά, μετά την πολύωρη διαδικασία των απολογιών τους στην 35η Τακτική Ανακρίτρια. Το κατηγορητήριο αφορά την υπόθεση των παραποιημένων στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών ο Όμιλος προκειμένου να εμφανίζει εύρωστη οικονομική εικόνα.
 
Πατέρας και γιος ξεκίνησαν να απολογούνται για συνολικά πέντε κακουργήματα, ενώ απολογήθηκε και η σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η οποία αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.
 
Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος που κρίθηκαν προφυλακιστέοι με απόφαση ανακρίτριας και Εισαγγελέα βαρύνονται με κατηγορίες που αφορούν απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση την οποία ,κατά το κατηγορητήριο, δημιούργησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους για αυξημένη κερδοφορία μέσω παραποιημένων στοιχείων, πλασματικών τραπεζικών statement και κυκλωτικών κινήσεων κεφαλαίων.
 
Η σύζυγος Καίτη Κουτσολιούτσου βαρύνεται με τις κατηγορίες της απάτης, νομιμοποίησης παράνομου χρήματος και χειραγώγησης μετοχών.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ